59 poze   13671 vizite

concurentii sezonului 5

Mirela a reuşit să-şi ajute mama în vârstă de 42 de ani care suferă de cancer la sân să aibă bani de recuperare.

Ei dansează pentru Andreea Zurbau din Oradea. La numai şapte ani, Andreea este unul dintre copiii care au învăţat că în viaţă trebuie să lupţi pentru a reuşi. În urmă cu trei ani, când ieşea dintr-un magazin împreună cu bunicul şi sora ei mai mică, o maşină s-a urcat pe trotuar şi a venit în viteză spre ei. Maşina i-a zdrobit picioarele Andreei. Bunicul a murit după 31 de zile. Medicii au reuşit să-i salveze Andreei piciorul stâng, dar de atunci poartă o proteză. Din 6 în 6 luni, ea schimbă protezele. În urmă cu un an, după operaţie, a vrut să mearga neapărat de ziua ei. S-a ridicat şi a început să meargă doar datorită voinţei şi ambiţiei ei. Este un model de curaj şi inteligenţă. La şcoală Andreea învaţă foarte bine, iar profesorii sunt uimiţi de ambiţia ei. Mai mult, îi place muzica. Andreea a cântat în corul care a fost laureat la Festivalul Copiilor de la Mamaia. Are nevoie de bani pentru schimbarea protezelor până la vârsta de 18 ani.




Alex Velea şi Cristina Stoicescu au reuşit prin câştigarea trofeului să-i ofere unica şansă de a supravieţui soţului Cristinei, George, în vârstă de 23 de ani, care suferă de acromegalie din cauza căreia îi cresc oasele feţei, mâinile, picioarele şi organele interne. După competiţie, Cristina a plecat în Germania cu soţul ei pentru operaţia pe creier care i-a salvat acestuia viaţa.

Alex şi Cristina dansează pentru Cristina Ciobănaşu de 11 ani, din comuna Vorona (Botoşani). Cristina este o fetiţă foarte talentată; ea cântă la patru instrumente (nai, fluier, caval, ocarină), este solistă vocală în ansamblul popular din comună, ştie să ţeasă la stateve (face carpete, preşuri şi brâie) şi la gherghef. Este foarte talentată şi la icoane pe sticlă. Cristina mai are un frăţior cu doi ani mai mic decât ea. Are o situaţie mai dificilă în familie: tatăl are probleme de sănătate, iar mama îi vizitează din când în când. În urma plecării mamei, fetiţa a preluat toate sarcinile casei. O mai ajută bunica, foarte bolnavă, care locuieşte într-o fostă bucătărie. Împreună cu tatăl şi fratele mai mic locuiesc într-o cameră. Nu au baie, nu au bucătărie, nici apă curentă. Cristina ar dori foarte mult să îşi ajute familia să treacă de greutăţile cu care se confruntă. Fetiţa este minunată şi foarte comunicativă.




Cornel a reuşit să-şi ajute fratele în vârstă de 24 de ani care este imobilizat de la 8 ani să se poată deplasa cu ajutorul unei proteze sau a unui cărucior electric special.

Andra şi Cornel dansează pentru Roberto Denis Tâmplaru de 11 ani din Arad. Denis este un băieţel extraordinar, plin de viaţă, vorbăreţ şi talentat. Drama lui începe la vârsta de 2 ani când, în urma unui accident de circulaţie, a rămas paralizat. După acest accident au urmat ani grei în care Denis a luptat pentru a se recupera. În prezent merge cu ajutorul cârjelor. Este învăţat să se descurce singur pentru că mama munceşte în ture. Pe lângă faptul că este ambiţios, Roberto învaţă foarte bine. Este în clasa a IV-a şi a luat numai premiul II, dar anul acesta spune că e hotărât să ia premiul I. A făcut ore de clarinet şi pian. Îşi doreşte foarte mult să aibă un clarinet şi un pian şi să poată continua orele de muzică. Mariana este divorţată de tatăl lui Denis şi spune că acesta îi plăteşte în prezent pensia alimentară doar pentru că l-a dat în judecată. Denis este conştient de atitudinea tatălui, dar cu toate acestea îi simte lipsa




Ionuţ a dansat cu Dana Rogoz şi a câştigat şansa ca mama lui, semiparalizată de 17 ani, să beneficieze de o operaţie la inimă care să o ajute să trăiască, iar acum se simte mult mai bine.

Delia şi Ionuţ dansează pentru Raul Neculai, un băieţel de numai 8 ani, foarte talentat la pictură, căruia îi lipseşte mâna dreaptă. Însă, de mic, Raul a învăţat să fie un luptător. Mama l-a învăţat să-şi depăţească acest handicap, să fie un luptător şi să nu se lase intimidat din această cauză. De la vârsta de 4 ani, Raul a învăţat să mănânce, să scrie şi să picteze doar cu mâna stângă. Mama l-a crescut tot timpul singură şi l-a învăţat mereu că poate fi foarte iubit şi apreciat dacă va fi un băiat bun şi muncitor. Aşa că, la numai 8 ani, el a devenit destul de cunoscut în oraş pentru calităţile lui deosebite la desen. Singurul lui regret este că nu îşi poate folosi şi mâna dreaptă. Medicii i-au recomandat lui Raul o proteză mioelectrică prin care acesta îşi poate mişca şi degeţelele. Costul unei astfel de proteze este destul de mare, însă băiatul are nevoie şi de o perioadă de “şcolarizare” de 3 săptămâni pentru a se obişnui cu noua “mânuţă”.




Laura Cosoi şi Bogdan Boantă au ajutat-o prin dansul lor pe bunica lui Bogdan să aibă o bătrâneţe uşoară, i-a fost renovată casa, i-au fost cumpărate electrocasnice, medicamente.

Laura şi Bogdan dansează pentru Alin Suru, de 12 ani din Iaşi. Alin este în clasa a VI-a şi e foarte talentat. El a câştigat premiul I la "Prelucrarea artistică a lemnului“ la tabăra de creaţie populară "Micii meşteri din Copou", iunie 2007- Iaşi . Învaţă la Şcoala Normală "Vasile Lupu" Iaşi. Este foarte bun şi la învăţătură. Locuieşte cu chirie împreună cu mama, frăţiorul lui de 8 ani, bunica, mătuşa sa şi vărul său într-o casă dărăpănată din Iaşi. Doar bunica aduce bani în casă şi îi întreţine pe toţi. Alin trebuie să aibă grijă de fratele său şi de mama sa, pentru că amândoi au retard mental. El o ajută pe bunica la toate treburile casei: face cumpărături, repară prin casă, face curat şi mâncare şi îşi ajută fratele să scrie. Doar cu el se poate sfătui bunica în toate problemele. Este un copil pe care grijile l-au maturizat mult prea devreme. Ambiţia şi dorinţa de a învinge greutăţile l-au ajutat să treacă peste toate şi să nu renunţe la şcoală.




Andreea Bălan şi Petrişor Ruge au obţinut bani pentru ca fratele lui Petrişor, Gheorghe, să aibă un atelier de tâmplărie, pentru că e singura meserie pe care o ştie, chiar dacă a rămas fără două degete la o mână în urma unui accident. Atelierul de tâmplărie era o şansă, o nouă viaţă pentru el.

Ei dansează pentru Ştefănel Curugiu, de 14 ani, din Fâstâci, jud. Vaslui. Ştefănel este unul dintre cei mai buni elevi ai şcolii din Fâstâci. Cu spirit de lider, acesta a luat calea Bucureştiului pentru a-şi salva şcoala din ruine. Vizita lor s-a lăsat cu ecou, aceştia reuşind în cele din urmă să obţină fonduri pentru renovarea acesteia. Din păcate, Ştefănel are o situaţie specială acasă: nu au curent electric şi nici apă curentă! Tatăl lui este plecat aproape tot timpul de acasă, lucrează la Constanţa şi vine acasă la o lună şi jumătate. Ştefănel rămâne, astfel, în grija mamei vitrege. Ştefănel este un copil deosebit, vorbăreţ şi sigur pe el. Vrea să îşi ajute părinţii să aibă condiţii mai bune de trai, pentru că trăiesc toţi trei într-o singură cameră.




Profesorul de religie Mihai Botezat a dansat împreună cu Ioana Ginghină pentru condiţii mai bune de studiu şi şansa de a deveni oameni normali pentru copiii cu dizabilităţi de la Centrul Şcolar Câmpulung Moldovenesc.

Cristina şi Mihai dansează pentru Migda Robert Leopold de 11 ani din Molid, judeţul Suceava. Robert este orfan de la vârsta de trei ani, tatăl nedorind să-l recunoască la naştere, iar mama sa murind într-un accident stupid. Este un copil foarte talentat, interpretează muzică populară şi iubeşte dansul din tot sufletul. Şi-a dorit foarte mult să participe la “Dansez pentru tine” pentru că este un dansator înnăscut. Este crescut de bunici, care fac multe sacrificii pentru a-l întreţine. De anul acesta l-au înscris la Liceul de Artă din Suceava, fiind la clasa de muzică. Stă în gazdă şi cheltuielile sunt foarte mari, mult peste posibilităţile bunicilor. Acestora le este teamă că nu îl mai pot ţine mult timp la şcoală pe băiat, iar harul lui se va pierde. A participat la multe concursuri, obţinând premii în diplome.



Smiley şi Adriela i-au ajutat în paşi de dans pe părinţii surdo-muţi ai Adrielei cu o operaţie şi cu aparate auditive performanţe pentru a putea auzi.

Ei dansează pentru Diana Timar, o fetiţă de 11 ani din Bistriţa-Năsăud cu deficienţă de auz. Provine dintr-o familie în care şi mama, tatăl şi surioara în vârstă de numai trei anişori au deficienţe de auz. Cu toate acestea, Diana merge la o şcoală specială din Cluj-Napoca unde învaţă foarte bine (numai premiul I), pictează icoane pe sticlă şi confecţionează obiecte din ceramică. Fetiţa este nevoită să stea mai mult la internat, mergând acasă foarte rar din cauza lipsei banilor şi a distanţei relativ mari (face cam 4-5 ore până acasă). Diana este o fetiţă foarte isteaţă. Îşi doreşte foarte mult o pereche de proteze digitale, să poată auzi normal, ca ceilalţi copii.
andreea balan si petrisor ruge
andreea balan si petrisor ruge
CRBL si mirela tiron
CRBL si mirela tiron
cristina rus si mihai botezat
cristina rus si mihai botezat
delia matache si ionut paval
delia matache si ionut paval
laura cosoi si bogdan boanta
laura cosoi si bogdan boanta
smiley si adriela
smiley si adriela
alex velea si cristina stoicescu
alex velea si cristina stoicescu
andra si cornel ogrean
andra si cornel ogrean

Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.