concursdansezpentrutine
59 poze   3557 vizite

concurentii sezonului 2

Cristina are 22 de ani, este agent de poliţie şi studentă la Drept şi anul acesta doreşte să se căsătorească.

Visul ei cel mai mare este ca tatăl ei, plecat în Israel de 6 ani, să poată fi alături de ea şi de familia ei în cele mai importante momente ale vieţii. Tatăl ei a plecat în Israel să muncească în construcţii pentru a-şi ajuta familia să supravieţuiască în Romania şi a ales Israelul pentru că este o persoană foarte credincioasă. Cristina este îngrijorată pentru tatăl ei şi fiecare ştire despre situaţia din Israel o nelinişteşte.
Adriela are 20 de ani şi este studentă la Facultatea de teatru şi televiziune din Cluj. Îi place la nebunie să cînte şi să danseze.

Visul ei de-o viaţă este ca părinţii ei surdo-muţi să-i poată auzi măcar o secundă vocea şi muzica pe care ea dansează cu atîta pasiune. Tatăl ei are probleme cu auzul de la vîrsta de un an, iar mama ei de la vîrsta de şapte ani. Amîndoi au luptat şi şi-au învins destinul. Au muncit, s-au iubit şi au făcut doi copii. Adriela este sănătoasă şi talentată şi cea mai mare dorinţă a vieţii ei este să-şi ajute părinţii surdo-muţi cu o operaţie şi cu aparate auditive performante pentru a o putea auzi.Cornel are 30 de ani şi lucrează în domeniul auto. Visul lui este să-şi poată ajuta fratele, în vârstă de 23 de ani care este imobilizat de la 8 ani să se poată măcar deplasa cu ajutorul unei proteze.

Din cauza problemei la coloană, piciorul lui a putrezit şi a trebuit amputat. Boala a evoluat şi a apărut şi o cocoaşă la spate. Cornel îşi doreşte să-i facă rost fratelui său de o proteză, de un cărucior electric special şi de cele trebuincioase în casă pentru a nu se mai simţi inutil şi demoralizat.
Vlad are 17 ani şi este elev în clasa a XI la un liceu din Cluj. El îşi doreşte să împlinească visul de-o viaţă al mamei lui, de profesie biolog.

Ea speră de la 18 ani să deschidă un centru de ocrotire a animalelor fără adăpost. Vlad i-a moştenit mamei sale visul şi dragostea pentru animale şi îşi doreşte mai mult decît orice să devină medic veterinar şi să ajute toate animalele aflate în suferinţă.
Ionuţ are 24 de ani şi este dansator într-o trupă. Visul lui este ca mama lui, semiparalizată de 17 ani, să beneficieze de o operaţie la inimă care o va ajuta să trăiască.

Deşi în tinereţe, medicii i-au spus femeii să nu facă niciodată copii, că există riscul să paralizeze, femeia a considerat că nimic nu contează mai mult decât a da viaţă unui prunc. Aşa s-a năcut Ionuţ, însă cu preţul sănătăţii ei. Pe cînd Ionuţ avea câţiva anişori, mama lui a avut un şoc puternic, pentru că soţul ei a decis să iasă pe stradă, la Revoluţie. Atunci, s-a declanşat boala, care tratată necorespunzător, s-a transformat în stenoză mitrală stânsă. Ionuţ luptă alături de Dana Rogoz pentru două proteze metalice care ajută la desfundarea valvelor inimii mamei sale.
Aurelia are 36 de ani, este consilier juridic şi lucrează ca referent la Registrul Comerţului Dolj.

Ea visează ca fiul ei, Mihnea, în vîrstă de 10 ani, care a suferit arsuri de gradul 4 pe 40% din corp, să trăiască o viaţă normală şi să nu mai fie batjocura copiiilor din jurul lui. Elev în clasa a IV-a, Mihnea este poreclit de colegii lui “Pătatul” din cauza cicatricelor foarte urîte. De multe ori, Mihnea îi spune mamei lui că ar fi fost mai fericit să fie cîine, pentru că astfel blana i-ar fi acoperit rănile. Aurelia visează să-i poată face lui Mihnea 7 operaţii în străinătate cu ajutorul cărora să redevină un băieţel normal.
Dumitru are 23 de ani şi este ospătar. Cu o copilărie grea, Dumitru a crescut la casa de copii, dar a reuşit să-şi facă un drum în viaţă.

Visul lui Dumitru este să ajute casa de copii Pinocchio din Bucureşti unde el a crescut. Copiii de acolo au nevoie de o sală de sport utilată, de maşină de spălat industrială şi alte lucruri care să le mai îndulcească viaţa şi copilăria.
Carmen are 24 de ani, este studentă în Stockolm la Ştiinţe Sociale Universitare şi visul ei este ca iubitul ei, Dani să poată merge din nou, după 7 ani de viaţă într-un scaun cu rotile.

În urma unui accident de maşină, Dani a stat în comă cîteva luni, după care a revenit la viaţă, însă o viaţă ciuntită, fără mobilitate şi ţintuită într-un scaun cu rotile. Dani are tetraplegie spastică, fractură de coloană cervicală, iar măduva e întreruptă mai mult de 75%. Carmen şi Dani se iubesc foarte mult, sunt împreună de 6 ani şi dragostea le dă forţa să lupte pentru o viaţă mai puţin chinuită. În ciuda situaţiei lui, Dani e un luptător şi cu un singur deget face site-uri pentru a-şi
dana rogoz si ionut paval
dana rogoz si ionut paval
dinu iancu salajan si aurelia gheorghe
dinu iancu salajan si aurelia gheorghe
elena gheorghe si cornel  ogrean
elena gheorghe si cornel ogrean
maria olaru si  vlad rosca
maria olaru si vlad rosca
smiley si adriela morar
smiley si adriela morar
victor slav si carmen stepan
victor slav si carmen stepan
anda adam si dumitru dragoi
anda adam si dumitru dragoi
aurelian temisan si cristina capatana
aurelian temisan si cristina capatana

Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.