concursdansezpentrutine
59 poze   3595 vizite

concurentii sezonului 1

La 35 de ani, Adi a ales să danseze pentru soţia sa, Nora cu care este căsătorit din studenţie. La 22 de ani, Nora a avut un accident de muncă şi a rămas paralizată. Cu toate acestea, au rămas împreună şi au un copil de 8 ani, pasionat de teatru.

Visul lui Adi este să-i redea soţiei sale sănătatea printr-un implant scump cu celule stem şi apoi să meargă împreună într-o lună de miere. Prin dans, Adi îi face soţiei sale o declaraţie de dragoste şi de speranţă într-o viaţă mai bună.
Are 17 ani şi visul ei este ca printr-o minune mama sa, de 54 de ani să nu mai sufere de depresie şi să poată zîmbi din nou din tot sufletul. Fostă dansatoare la circ, mama Alexandrei a renunţat la meseria pe care-o iubea foarte mult şi la deplasările în străinătate pentru a-şi putea creşte fetiţa.

Părăsită de soţ pe cînd era însărcinată, femeia trăieşte acum mai mult din amintiri printre care cea care-i mai stîrneşte un zîmbet discret în colţul gurii este o vizită în Brazilia pe care a făcut-o pe vremea cînd dansa la circ. Alexandra dansează alături de Viorel din dragoste şi recunoştinţă pentru mama ei. Dacă va cîştiga concursul, Alexandra îi poate împlini visul mamei sale, acela de a mai vedea o dată Brazilia.
Are 20 de ani, este din Iaşi şi la vîrsta de 2 luni a fost abandonat de părinţi. Pînă la 7 ani a trăit la Leagănul de copii Sfîntul Andrei, iar apoi a fost transferat la Centrul de Plasament Bogdăneşti unde trăieşte şi acum.

Este student anul II la Colegiul de învăţători din Iaşi şi trăieşte dintr-o bursa lunară de 2 100 000 de lei. Florin practică dansul sportiv de patru ani de zilei, iar visul lui este să poată dansa cu prietena lui, Ana Maria Colac căreia nu i se dă voie să danseze la centrul de plasament unde trăieşte. « Dansez pentru tine » le poate împlini celor doi tineri visul de locui împreună într-o garsonieră în Iaşi şi de a dansa oricînd şi oricît de mult îşi doresc.
La 17 ani, Lavinia nu mai are părinţi, iar cel mai mare dintre cei patru fraţi ai săi, Marian, a obţinut tutela lor. Visul Laviniei este să-i plătească lui Marian toate datoriile pe care acesta le-a făcut pentru a-şi putea creşte fraţii şi pentru a putea cumpăra un apartament în care să trăiască toţi bine.

Lavinia a ales să danseze pentru a-şi ajuta măcar o dată în viaţa fratele apăsat de responsabilitatea enormă de a-şi întreţine şi creşte în condiţii decente fraţii. Nu plînge, nu disperă, nu cerşeşte, ci dansează alături de Radu Ille pentru un vis, acela de a-l elibera pe Marian de povara datoriilor.
Are 22 de ani, este din Republica Moldova şi este anul III la UNATC, secţia “Arta mînuitorului de păpuşi şi marionete”. Pasiunea ei pentru dans şi talentul lui Arsenie îi pot împlini visul, acela de a-l ajuta pe tatăl său care nu are un picior să obţină o proteză pentru a veni să o vadă jucînd pe scena teatrului.

Participant la conflictul militar din 1992 in Transnistria, tatăl Alionei poate să obţină o proteză de coapsă pentru a se putea deplasa, însă numai dacă cei doi moldoveni, Aliona şi Arsenie, vor cuceri Romania cu dansurile lor.
Are 16 ani şi este elev în clasa a XI-a la Liceul de muzică din Timişoara. Mama lui a murit de cancer, iar tatăl lui este mai mult plecat din oraş, iar el a rămas în grija bunicilor, Ileana şi Toader Istrate a căror pensie abia le ajunge de la o lună la alta.

Bogdan îşi doreşte ca prin dans să uşureze viaţa bunicilor săi cumpărîndu-le aparate electrocasnice care să le ofere ajutor şi confort.
La cei 19 ani ai săi, Monica iubeşte dansul şi asta pentru că tatăl ei, Mario este coregraf. “Dansez pentru tine” este o declaraţie pe care ea i-o face tatălui său care visează să aibă o sală de dans pentru copiii surdo-muţi.

Dacă paşii de dans ai Monică şi ai lui Ionuţ Iftimoaie vor convinge Romania, Mario va avea o sală de dans pentru visul său timp de un an de zile cu toată aparatura tehnică necesară antrenării unor copii surdo-muţi.
Virgil este medic, are 38 de ani şi a decis să danseze pentru a-şi ajuta nepotul diagnosticat cu autism infantil cu un tratament în Anglia.

Paul Cîrjeu care este şi finul lui Virgil are 3 ani şi 6 luni şi merge la o grădiniţă specială. Dacă Virgil va reuşi cu ajutorul Ralucăi Arvat şi a coregrafului să convingă juriul şi telespectatorii că dansul lui valorează cît un vis, Paul Cîrjeu, nepotul lui va avea parte de un tratament scump în Anglia pentru trei ani de zile.
aliona munteanu si arsenie
aliona munteanu si arsenie
bogdan negrea si cristina rus
bogdan negrea si cristina rus
florin birica si andra
florin birica si andra
lavinia ghita si radu ilie
lavinia ghita si radu ilie
monica grosu si ionut iftimoaie
monica grosu si ionut iftimoaie
virgil hudici si raluca arvat
virgil hudici si raluca arvat
adi dragan si anca turcasiu
adi dragan si anca turcasiu
alexandra cristea si viorel sipos
alexandra cristea si viorel sipos

Comentarii album • 4
TiffanyandMiley 28 mai 2012  
alexandra cristea e de la burlacul
Raportează
anonim
andreea C 13 ianuarie 2012  
este si va fi cea mai buna echipa de dans sportiv
Raportează
anonim
dpt 21 iunie 2010  
iftimioaie si morosanu care au fost lka dansez
Raportează
anonim
zaimnina 1 februarie 2010  
E super albumul! Bravo!
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.