concursdansezpentrutine
59 poze   3595 vizite

concurentii sezonului 3

Bogdan are 20 de ani, este din Cluj şi este student la două facultăţi: Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor şi Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice. Visul lui Bogdan este să-i ofere bunicii lui o bătrâneţe mai uşoară.

Bunica este cea căreia Bogdan i-a spus pentru prima oară "mamă". Acum, are 75 de ani, este bătrână, bolnava şi locuieşte într-o casă veche din care lipsesc foarte multe. Suferă de diabet, e cardiacă şi vederea îi e foarte slabă. Problema cea mai mare este mâna dreaptă, pe care nu şi-o mai poate folosi aproape deloc. În urma unui accident casnic, a fost nevoie de cinci intervenţii chirurgicale pentru reconstruire; cu toate astea, îi lipseşte un deget şi nu-şi poate mişca mâna cu uşurinţă. Bogdan ar vrea să-i poată cumpăra electrocasnice, medicamente, însă visul cel mai mare e să-i poată plăti o operaţie care să-i redea mobilitatea mâinii, poate chiar o proteză la degetul afectat. Coregraful perechii Bogdan Boantă - Laura Cosoi este Roman Iosif.
Petrişor este din Oradea, are 20 de ani, este student în anul I la Facultatea de Inginerie Electrică, Universitatea Oradea. Visul lui Petrişor este să-i aducă puţină bucurie fratelui său, Gheorghe. Ar dori să-i poată deschide un atelier de tâmplărie, pentru că e singura meserie pe care o ştie fratele lui.

Gheorghe a suferit un şoc la vârsta de 5 ani şi a trebuit să înveţe să vorbească din nou. Nici acum nu se poate exprima prea bine. În urmă cu trei ani a avut un accident în urma căruia a rămas fără două degete de la o mână şi cu un deget imobil. După ce i s-au vindecat rănile, a încercat să se reangajeze ca tâmplar, dar se pare că nimeni nu a vrut să-i acorde o şansă. Petrişor îşi doreşte foarte mult să-şi ajute fratele, pentru că ştie cât de greu îi e să se descurce. Oamenii îl privesc adesea cu suspiciune din cauza handicapului de vorbire şi mai nou din cauza handicapului fizic. Atelierul de tâmplărie ar însemna o şansă, o nouă viaţă pentru el. Coregraful perechii Petrişor Ruge - Andreea Bălan este Florin Ponta.Alexandra este din Vânju Mare - Mehedinţi, are 17 de ani, este elevă în clasa a XI-a la Liceul Victor Gomoiu. Visul Alexandrei este să-şi poată ajuta tatăl vitreg cu o operaţie cu celule suşă la bazin(operatie pentru refacerea nervului sciatic si tratament pentru hemofilie).

Tatăl vitreg se numeşte Daniel Diaconu, este arbitru asistent divizia FIFA. În urma unui accident grav de circulaţie (se deplasa către un meci de fotbal) a suferit o fractură la bazin care i-a afectat nervul sciatic. A rămas paralizat. I s-au făcut cinci operaţii pentru reconstrucţia bazinului şi i s-a pus o proteză totală la şold. Prima încercare de fixare a protezei a eşuat, pentru că medicii au observat că Daniel suferă de o forma de hemofilie. ( tratamentul pt hemofilie – 1.000 euro/fiola de Novoseven). Medicii spun că au avut noroc că organismul a acceptat bine cea de-a doua proteză, altfel ar fi trebuit să-i amputeze piciorul. Daniel are nevoie constantă de gimnastică şi tratament, aşa că în ultimii trei ani toată familia a locuit într-o cameră de hotel la Căciulata. Au fost nevoiţi să-şi vândă casa pentru a suporta toate cheltuielile şi au fost mereu ajutaţi şi de FRF. Înaintea sărbătorilor au fost nevoiţi să părăsească hotelul şi pentru o perioadă Daniel nu a mai beneficiat de tratament, ceea ce i-a afectat şi mai mult starea de sănătate. Acum s-au întors la Căciulata, dar efectuarea operaţiei şi tratamentul îi sunt absolut necesare pentru a putea duce o viaţă normală. Coregraful perechii Alexandra Tomescu - Randi este Doina Botiş.
Doina are 26 de ani, este din Bucureşti şi este studentă în ultimul an la Facultatea de Finanţe - Bănci, Universitatea Spiru Haret. Ea îşi dedică tot timpul fetiţei ei, care are nevoie de ea în fiecare clipă. Visul Doinei este să-şi poată ajuta fetiţa în vârstă de 4 ani, Iris, diagnosticată în urmă cu un an şi două luni, cu autism infantil, cu un tratament de specialitate foate costisitor.

Vestea i-a lovit din plin pe părinţii care aveau alte planuri cu fetiţa lor. Nu se gândeau să îşi petreacă următorii ani prin centre de recuperare, luptând cu o boală de care Iris nu va putea fi vindecată vreodată în totalitate. În prezent, Iris face tratament la Centrul Horia Motoi, unul din cele două centre din ţară unde se face terapia ABA. Această terapie este cel mai bun tratament împotriva autismului, găsit până acum. Părinţii lui Iris fac mari sacrificii, pentru ca Iris să poată beneficia de acest tratament: doar tatăl lucrează şi, deşi familia Ocu este din Constanţa, ei stau în Bucureşti cu chirie, pentru binele copilului lor. Pentru ca recuperarea să dea cu adevărat rezultate, Iris ar trebui să beneficieze de atenţia specialiştilor din SUA, care ar trebui să vină în ţară de cinci - şase ori pe an. Fiecare deplasare i-ar costa pe părinţi între 2.500 şi 3.000 de euro, bani pe care nu îi au. Coregraful perechii Doina Ocu - Cosmin Stan este Georgiana Căiţă.
Cristian Munteanu este din Simeria - judeţul Hunedoara, are 17 ani, este elev la Liceul Auto. Visul lui Cristian este să-i ofere fratelui său vitreg, George, două proteze performante pentru picioare, deoarece acesta a suferit anul trecut un accident feroviar, în urma căruia ambele picioare i-au fost amputate.

Povestea lui Cristian este emoţionantă: în urma divorţului părinţilor, Cristian a rămas cu tatăl său şi neavând locuinţă au stat câţiva ani pe străzi, dormind pe unde puteau. Totul a culminat când într-o zi Cristian a fost abandonat de către tatăl său, singurul lui sprijin, într-o gară. Aşa a ajuns Cristian într-un centru de plasament. A fost dat la şcoală la vârsta de 9 ani. În clasa a VII-a l-a cunoscut pe George şi au devenit nedespărţiţi, sărbătorile le petreceau împreună, în familie. Anul trecut, după accidentul lui George, acesta i-a propus lui Cristi să devină fratele lui şi apoi au început demersurile pentru adopţie. Coregraful perechii Cristian Munteanu - Corina Ungureanu este Adrian Oprea.
Livia este din Cluj, are 33 de ani şi este e consultant de vânzări la o firmă din Cluj. Visul ei este să-şi ajute soţul cu o operaţie la piciorul stâng pentru tromboflebită profundă.

Boala îi pune viaţa soţului ei în pericol în fiecare secundă, pentru că cheagurile de sânge din picior pot oricând să-i ajungă la plămâni. Povestea este şocantă: în urmă cu doar două luni, soţul Liviei, sportiv, a făcut o operaţie de hernie de disc, care n-a fost un succes. După o a doua operaţie, au intervenit complicaţiile: nu şi-a mai simţit picioarele şi o infecţie puternică a dus la apariţia unei tromboze deosebit de grave (arterele principale din picior sunt pline de cheaguri, care îi pun viaţa în pericol în orice moment). Chiar şi cu tratament anticoagulant, există şansa ca soţul Liviei să nu mai poată merge sau să rămână paralizat. Cei doi se iubesc enorm şi sunt căsătoriţi de nouă ani, îşi doresc foarte mult copii, iar în numai două luni, viaţa lor a devenit un coşmar. Coregraful perechii Livia Cenan - Adrian Tapciuc este Mihuţ Lennon.

Vasile are 24 de ani, este din Bucureşti şi este student în anul II, la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport. Visul lui Vasile este să-i ofere o viaţă mai bună iubitei lui, Petruţa.

Cei doi sunt orfani şi au crescut în centre de plasament; s-au cunoscut atunci când Petruţa împlinise 18 ani şi a fost dată afară din cămin. Vasile locuieşte într-un apartament social, unde nu o putea lua şi pe Petruţa, drept pentru care, timp de un an, a tot mutat-o de la un prieten la altul, încercând să îi găsească o locuinţă stabilă. Petruţa s-a mutat apoi cu chirie într-o garsonieră, însă, pentru a putea plăti chiria, munceau amândoi de dimineaţă până seara. Din cauza asta, Petruţa a renunţat la şcoală şi munceşte de şase ani, fără să fi avut o singură zi liberă. Starea ei de sănătate s-a depreciat, iar de câţiva ani se plânge de dureri groaznice de spate şi picioare. Însă, nu poate renunţa la serviciu, deoarece, fără bani, va fi dată afară din garsoniera în care locuieşte. Vasile îşi doreşte să îi ofere iubitei sale o locuinţă în care să uite de grija zilei de mâine. Coregraful perechii Vasile Niţă - Alina Crişan este Laurenţiu Ispir.
Marina este din Bucureşti, are 26 de ani, este recepţioneră la un salon de coafură. Visul ei este să-şi poată ajuta iubitul cu o operaţie complexă de chirurgie estetică şi reparatorie.

Marina şi iubitul ei, Nicolae, sunt nedespărţiţi de doi ani. De curând, Nicolae a suferit un accident tragic: întreaga faţă i-a fost mutilată de o maşină de dezăpezire care curăţă baza pârtiei din Predeal. Osatura feţei şi dantura îi sunt grav afectate, nu-şi poate mişca mandibula, care momentan trebuie să fie susţinută cu bandaje speciale. Situaţia financiară nu le permite niciunuia dintre ei să suporte costurile operaţiilor de care Nicolae are nevoie, deşi acestea îi sunt absolut necesare pentru a putea duce o viaţă normală. Coregraful perechii Marina Velle - Costi Ioniţă este Cristi Toporan.
cristian munteanu si corina ungureanu
cristian munteanu si corina ungureanu
doina ocu si cosmin stan
doina ocu si cosmin stan
livia cenan si adrian tapciuc
livia cenan si adrian tapciuc
marina velle si costi ionita
marina velle si costi ionita
petrisor ruge si andreea balan
petrisor ruge si andreea balan
vasile  nita si alina crisan
vasile nita si alina crisan
alexandra tomescu si randi
alexandra tomescu si randi
bogdan boanta si laura cosoi
bogdan boanta si laura cosoi

Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.